Van Lamdora naar Happiness

Happiness

Mijn vizier richt ik op het nieuwe jaar. Toch blik ik even stiekem over mijn schouder terug naar het afgelopen jaar om mee te nemen wat ik geleerd heb en om achter te laten wat ik niet meer nodig heb.
Wat meteen naar boven kwam was de mooie surprise die ik in december cadeau kreeg van mijn dochter.
De “doos van Lamdora”. Deze doos vatte in puzzelstukjes precies samen hoe mijn jaar is geweest. Valpartijen, botbreuken, hechtingen, ziekenhuizen en als klap op de vuurpijl nog een naar ongeval. In deze doos zat echter nog een doos die ik al puzzelend mocht openmaken. Deze symboliseerde het nieuwe jaar als de “doos met Happiness”, waarin alles weer mogelijk is!

De vervelende voorvallen hadden ook een positieve kant. Lieve vrienden en familie die meteen voor mij klaar stonden. En ik heb meer dan ooit ontdekt hoe wandelen, bewegen en mindfullnes kan helpen om te herstellen. Ik was al wandelaar geworden maar deze ervaringen hebben ertoe bijgedragen dat ik mij verder ben gaan verdiepen in de kracht van wandelen, en bewegen in de natuur.
Ik heb geleerd dat het belangrijk is om geduld, vertrouwen en een positieve blik te hebben en te kijken naar wat er steeds wel mogelijk is! Dat een klein stapje soms een hele grote blijkt…..
Ik ben mij verder gaan ontwikkelen op het gebied van Mindful Walk en Wandel Coaching. Mijn plannen kregen een nieuwe impuls. Ik startte mijn eigen bedrijf “wandelmetlammy” en mijn eigen website werd een feit. Ik wil dolgraag mijn opgedane kennis en ervaring met wandelen en coachen inzetten om ook anderen op weg te helpen naar het pad wat bij hen past. Op welke manier dan ook.

De doos van Lamdora blijft voorgoed gesloten. Geen nieuwsgierige blik naar wat ik erin achter laat. De pech, mijn angst, pijn, verdriet, wanhoop en ongeduld. Daar heeft niemand meer iets aan.
De doos met Happiness vol positiviteit en inspiratie neem ik met beide handen mee naar het nieuwe jaar! Mijn hoofd borrelt alweer……
Nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden zoeken. Blijven groeien, leren en ontwikkelen. En nog even focussen op mijn eigen herstel! Mijn eerste wandelingen zitten er alweer op. Ik blijf mijn stappen zetten. Ik nodig je graag uit om eens met mij mee te wandelen om samen te kijken wat ik voor je kan betekenen.