Familieopstellingen/Systemisch werk

Familieopstellingen

Iedereen herkent het wel..... ongewenste of beperkende gedragspatronen en overtuigingen... Waar komen ze vandaan, hoe kunnen we ze herkennen en hoe kunnen we ze veranderen?

Grote kans dat ze als een zaadje gepland zijn in onze jeugd. Bewust maar vaak onbewust!

Door te kijken naar de onzichtbare dynamieken in een systeem, te beginnen met het familie systeem wordt het inzicht duidelijk en kunnen we verder werken aan een oplossing of de disbalans.

Een opstelling laat zien of iedereen binnen het systeem op de juiste plek staat. Dat wordt op een bijzondere manier zichtbaar gemaakt door een onderstroom aan energiën. 

De dynamieken binnen een systeem kunnen op verschillende manieren zichtbaar worden gemaakt. Ik kan een 1 op 1 opstelling begeleiden. Ik doe dat met bijvoorbeeld houten poppetjes, blokjes, vloerankers, steentjes, blaadjes enz. Ik gebruik wat op dat moment nodig is.

Ik organiseer ook (lerende) opstellingen met representanten. Dit is een prachtig mooie manier om de dynamieken te laten invoelen. Op welke plek sta ik en wat gebeurt er als er iets verandert in het systeem? En vanuit die positie kan heling beginnen. Vanuit jezelf en je eigen inzicht en ervaring.

Wil je een opstelling bij mij boeken, neem dan even contact bij mij op.

 

Voorlopige data: 

Woensdag 17 januari opstellingsmiddag

Zondag 28 januari workshop tafelopstellingen

 

De voordelen van een familieopstelling

  • Geeft onverwachte inzichten

  • Inspireert en geeft ruimte voor nieuwe ideeën

  • Versterkt heling

  • geeft meer balans

  • Goed het zelfvertrouwen

  • Maakt de weg vrij naar herstel

systemisch-werk-wageningen