Wie is Lammy

Een paar jaar geleden besloot ik een opleiding NLP te doen. Mijn leven had jarenlang in het teken gestaan van waarden als zekerheid, verantwoordelijkheid, regelen, organiseren en zorgen voor anderen. Dat heeft mij veel gebracht. Het gaf mij onder andere rust en duidelijkheid.

Maar ik merkte dat ik alles met mijn hoofd deed. Dat ik altijd aan het afwegen was wat anderen er van zouden vinden. En op een dag vroeg ik mij af wat ik zelf eigenlijk nog zou willen met mijn leven. Ik leerde dat er niets gebeurt als jezelf geen stappen onderneemt. Ik leerde ontdekken waarom ik altijd gedaan had, zoals ik deed. En ik leerde om meer op mijzelf te vertrouwen vanuit mijn gevoel.

Het eerste effect merkte ik tijdens onze familie skivakantie in 2018. Ik beoordeelde altijd  hoe ik naar beneden moest komen, wilde tempo reguleren oftewel controle  behouden.......... Nu merkte ik dat ik onder zelfs bizarre weersomstandigheden en ijzige pistes gewoon naar beneden ging. Zonder angst! Daardoor realiseerde ik mij dat angst mij ook tegenhield om dingen te ondernemen. Om los te laten!

Ik besloot een sabbatical te nemen en op reis te gaan. Alleen! Ik begon met een wandeltocht van Porto naar Santiago de Compostela. En wow wat een tocht was dat! Het was een fantastische ervaring met onverwachtse ontmoetingen en ik ontdekte hoe fijn wandelen is om los te komen uit het hoofd. Dat ik kon leven uit een rugzak. Dat er altijd een oplossing kwam als ik het zelf even niet meer wist. Dat ik kon loslaten.
Ondanks blaren en de nodige pijntjes en de soms pittige wandeldagen heb ik kunnen genieten. De ene voet voor de andere gezet en het pad gelopen wat voor mij lag...... zonder oordeel, één met de natuur, en vooral met mijzelf!

Daar is de basis gelegd voor nieuwe ideeën die mij enorm veel energie geven en waar mijn hart sneller van gaat kloppen, mijn  ogen van gaan sprankelen! Wandelactiviteiten en Coaching!

Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat wandelen mij op meerdere manieren letterlijk "op de been" gehouden heeft. Ik kreeg een vervelende fysieke beperking voor de kiezen waardoor ik ineens dingen niet meer kon. En vervolgens kreeg ik een naar ongeluk. De Coronatijd maakte dat er alleen maar online werken mogelijk was waardoor ik mij steeds meer op mijzelf voelde aangewezen. Doordat ik bleef wandelen kreeg ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam en bleef ik mentaal weerbaar. Kon ik genieten van alles wat ik nog wel kon. Dat gaf mij de mogelijkheid om nieuwe stappen te zetten.....
Inmiddels ben ik gecertificeerd Mindfulrun/walk trainer, geef clinics en 5 weekse cursussen. Ik combineer dat met coaching in de natuur en het uitstippelen van wandelingen op maat.

Ik heb na de NLP Practioner ook de NLP Master en een EFT opleiding gevolgd. Ik ben mij gaan verdiepen in de wereld van het coachen en volg momenteel een opleiding gericht op Stress en Burnout en heb  mijn certificaat Wandelcoaching volgens de Mindful Run methode en Gedragscoaching behaald.

Door mijn Onderwijs achtergrond maar ook door mijn huidige functie als Financieel Adviseur bij de Rabobank, weet ik dat het mijn Passie is om met mensen te werken. Verbinden, Luisteren, Samen en iemand in zijn kracht zetten zijn daarbij voor mij belangrijke waarden.

Lammy-brouwer
Lammy-brouwer

Wat kan ik voor jou betekenen? kijk verder op: