Wie is Lammy

In 2018 besloot ik een opleiding NLP te doen. Mijn leven had jarenlang in het teken gestaan van waarden als zekerheid, verantwoordelijkheid, regelen, organiseren en zorgen voor anderen. Dat heeft mij veel gebracht. Het gaf mij onder andere rust en duidelijkheid.
Ik merkte ook dat ik alles met mijn hoofd deed. Altijd aan het afwegen wat anderen er van zouden vinden. En vooral ook controle willen houden. Op een dag vroeg ik mij af wat ik nog zou willen met mijn leven. Welke stappen wilde ik zelf nog zetten?

Ik besloot een Sabbatical te nemen en op reis te gaan. Alleen! Ik begon met een wandeltocht van Porto naar Santiago de Compostela. Afgelopen jaar liep ik daar voor de 2e keer! Dat was een fantastische ervaring met onverwachtse ontmoetingen en ik ontdekte hoe fijn wandelen is om los te komen uit het hoofd. Dat ik kon leven uit een rugzak. Dat er altijd een oplossing komt en dat ik kon loslaten.
Ondanks blaren en de nodige pijntjes en de soms pittige wandeldagen heb ik kunnen genieten. De ene voet voor de andere gezet en het pad gelopen wat voor mij lag...... zonder oordeel, één met de natuur, en vooral met mijzelf!
In Nepal, Thailand en India maakte ik kennis met het andere levenswijzen en vooral met een hele andere levensenergie.

Tijdens deze reizen is de basis gelegd voor nieuwe ideeën die mij enorm veel energie geven en waar mijn hart sneller van gaat kloppen, mijn  ogen van gaan sprankelen! Wandelactiviteiten en Coaching vanuit verschillende methodes!

Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat wandelen mij op meerdere manieren letterlijk "op de been" gehouden heeft. Ik kreeg een fysieke beperking voor de kiezen waardoor ik ineens dingen niet meer kon. En vervolgens kreeg ik er een ongeluk overheen.  Doordat ik bleef wandelen, ondanks pijn,  kreeg ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam en bleef ik mentaal weerbaar. Kon ik genieten van alles wat ik nog wel kon. Dat gaf mij de mogelijkheid om nieuwe stappen te zetten.....

Ik ben ook de NLP Master opleiding gaan volgen. Ik ben mij gaan verdiepen in de wereld van het coachen, Mindful bewegen, Oosterse geneeswijzen als Reiki en Qi Gong, systhemisch werk (familieopstellingen) en EFT. Afgelopen jaar  ben ik terecht gekomen in de wereld van Ademcoaching, de Epiphora Methode en Familieopstellingen. Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ik heb een Onderwijs achtergrond en ik werk als Financieel Adviseur bij de Rabobank, waardoor ik weet dat het mijn Passie is om met mensen te werken. Verbinden, Luisteren en iemand in zijn kracht zetten zijn daarbij voor mij belangrijke waarden.
De basis voor mijn eigen praktijk in Wandelingen op Maat, Ademcoaching en Gezond in Balans is hiermee gelegd!

Foto: Lammy 2022 Santiago de Compostela
Foto: Lammy 2022 Santiago de Compostela
Foto: Lammy 2019 Nepal (Anapurna/Himalaya)
Foto: Lammy 2019 Nepal (Anapurna/Himalaya)

Wat kan ik voor jou betekenen? kijk verder op: